Условия

Използването на сайта www.prf.bg автоматично означава, че сте съгласни и приемате условията изложени по-долу.

1. Визия и съдържание
www.prf.bg си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта както и неговото съдържание по всяко време. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.
Продуктите в нашият уеб сайт са представени в реалните им цветове. Вариация в цветовия изглед е възможна в следствие на използване на монитори с различни настройки и/или архитектура.

2. Покупка
При извършена покупка от www.prf.bg се задължаваме да доставим продукта до вас според детайлите на поръчката. Извършената покупка Ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката при доставка ( с наложен платеж ).

3. Поверителност на данните
Личните данни, които www.prf.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. www.prf.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

4. Поръчка
При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, е-мейл, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След като завършите поръчката ще получите е-мейл с Вашите данни на посочения от Вас телефон ще се свърже наш оператор за потвърждение. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

5. Цена на поръчката
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

6. Плащане и доставка:

* Плащането става с наложен платеж – при доставка на парфюма/парфюмите.
* Стоки се изпращат след потвърждение по телефона.
* Доставки се извършват само на територията на Република България.
* Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
* Доставката се извършва в рамките на работния ден(от 9.00ч. до 18.30ч.). Ако желаете поръчката да дойде в точно определен час услугата се заплаща допълнително : 2.40лв.
* Доставка за София – от 1 до 2 работни дни след изпращане на поръчката.
* Доставка за страната – от 2 до 3 работни дни след изпращане на поръчката.

7. Отказ от поръчка (рекламация)
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Потребителя попълва формуляр за рекламация в уеб-страницата.

8. Спорове и Жалби
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.

9. За въпроси неуредени в тази част се прилага Българското законодателство.