Pure DKNY

Марки: .

0лв.

Описание на продукта:

Pure DKNY Eau de Parfum (EDP)

За: жени
От: 2010 г.
Дизайнер: Donna Karan
Ароматна група: Цветни аромати

––––––––––––––––––––-

Pure DKNY

Pure DKNY е нов аромат от Donna Karan, който се опитва да се свърже хората и природата в едно общо цяло. Парфюмът предлага чиста форма на наслада и релакс. Парфюмът се фокусира върху една единствена съставка, която е ключът към цялата композиция – ванилия от Уганда. Проектът около този аромат е създаден в сътрудничество с CARE, които са източник на този уникален вид кремообразна ванилия. Ароматът се отваря с ванилия от Уганда, капка роса от цветни венчелистчета на лотос и българска роза. Сърцето бие в ритъма на екзотични цветя – жасмин, фрезия и орхидея, а основата завършва с чист състав от бял кехлибар, сандалово дърво и ванилия във вода.
Интересен е факта, че опаковките на PureDKNY също щадят околната среда. Стъклото на флакона се рециклира на 100 процента, външната опаковка е направена от картон и хартия, които се разпадат лесно. Лице в рекламната кампания на аромата е Angela Lindvall.

Pure DKNY е оригинален парфюм, с гарантирано качество и произход, в оригинална опаковка.
PRF.bg е online магазин за парфюмерия, който Ви предлага множество мъжки и дамски аромати на световно известни марки. Огромен асортимент от мъжки, дамски и унисекс оригинални парфюми на топ цени с безплатна доставка, само от PRF.bg.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Pure DKNY”