Gucci Premiere

Марки: .

84лв.

Описание на продукта:

Gucci Premiere Eau de Parfum (EDP)

За: жени
От: 2012 г.За: жени
Дизайнер: Gucci
Ароматна група: Цветно-дървесни-мускусни аромати

––––––––––––––––––––––––

Gucci Premiere

Gucci Premiere е вдъхновен от вечния блясък на Холивуд, този нов аромат е покана да прегърнете момента на собственто Ви преминаване по червения килим. Новият парфюм Gucci Premiere е вдъхновен от красивите рокли от колекцията на Gucci Premiere couture, показани през 2010 г. на филмовия фестивал в Кан.

“Gucci Premiere празнува звездата във всяка жена, дали е под прожекторите при откриването филм или на бизнес среща, всички нейни моменти са златни. Всички погледи са приковани в безупречно ушития костюм или модна рокля. Грация и отношение, красота и власт. Тя се радва на постиженията си и носи нейния авторитет с лекота. Навсякъде където тя се намира се посреща с адмирации. Тя е модна икона. “

Gucci Premier се отваря с лукс и изобилие от шампанско. Взрив на ефервесцентен бергамот, разтопен с женствен и тържествен портокалов цвят, внушават опияняващо вълнение на червения килим. В сърцето на аромата се е згушил интензивен букет на блестящи бели цветя, завързани с магнитно чувствен модерен мускус. Вечния чар на водещата жена, перфектен баланс на чувственост и сила, вдъхновява общ заловен дъх. Топла и глезеща основата на аромата почива в изкусителен коктейл, на едва доловимо опушена кожа и кремообразни балсамови гори, които въплъщават абсолютния блясък.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Gucci Premiere”