Bvlgari Omnia Coral

Марки: .

46лв.75лв.

Описание на продукта:

Bvlgari Omnia Coral Eau de Toillete (EDT)

Дизайнер: Bvlgari
За: жени
От: 2012г.
Ароматна група: Цветно плодови аромати

–––––––––––––––––––

Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral е аромат вдъхновен от цветните комбинации в колекцията на Bulgari от скъпоценни камъни. Чистотата на кристала, изискаността и елегантността на аметиста и жизнеността на живите корали: Omnia, Omnia Cristalline, Omnia Amethyste, Omnia Green Jade и Omnia Coral са като пенливи бижута, капки от светлина върху кожата.

Bulgari Omnia Coral носи същността на линията от цветни скъпоценни камъни. Той припомня за слънчевите дни, ясното небе и блестящите цветове на лятото.

Яркостта и жизнеността на червените корали оживяват в този уникален цветено-плодов аромат. Той е шивач, направил за една млада жена дреха, която е за най-оживения сезон на годината, за прегръдка.

Bvlgari Omnia Coral е едно неподражаемо съкровище от природата, което придава топли цветове във вселената на Bulgari. В комбинация с различни видове коралови камъни предлага неизчерпаем набор от тоналности, форми и ефекти. Bvlgari Omnia Coral е естествен и приветлив, той комбинира яркостта на ароматни цветни нотки с пресни сочни плодове.

Свежият, цветен аромат е проектиран от майстор парфюмериста Alberto Morillas, като знак на почит към богатството и разнообразието на природата, среща между цветни скъпоценни камъни и митични цветя.
Omnia Coral ще се предлага в 25мл., 40мл. и 65мл.. Линията включва лосион за тяло (100 мл) и лек пилинг на тялото (100 мл).

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Bvlgari Omnia Coral”