Yves Saint Laurent Parisienne Édition Singulière

Колекцията от аромати Parisienne на Yves Saint Laurent получава ново издание, което следва тенденцията с черен флакон. Името на парфюма е Parisienne Édition Singulière, това е шестият аромат от колекцията Parisienne.

Популярната колекция Parisienne се състои от оригиналния парфюм Parisienne, представен през 2009 г., последван от четири други версии: Parisienne EDT, Parisienne A L’Extreme, Parisienne L’Essentiel и от тази година Parisienne L’Eau. Виолетовите и лилави нюанси върху бутилката са заменени с черен цвят, които отразяват състава на новия аромат. Връхните нотки се отварят с характерното споразумение от ванилия, комбинирана с червена и черна боровинка, обявявайки цветна прегръдка от маслодайна роза и съблазнителни теменужки в сърцето. Ветивер и сандалово дърво в основата осигуряват елегантна дървесна пътека.

Флакона има същата форма както предшните издания но е оцветен в черно със златна капачка и поствено логото на YSL върху кожа. Това ограничено издание ще бъде на разположение като 50 мл. Eau De Parfum, и ще стартира през февруари 2013 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *