YSL Black Opium Floral Shock

YSL Black Opium Floral Shock

Yves Saint Laurent обявява ново издание от популярната колекция Black Opium, което ще излезе в началото на 2017 г., наречено Black Opium Floral Shock. Новият аромат е четвъртия в колекцията, след Black Opium Eau de Parfum стартиран през 2014 г., като сладка „rock’n’roll“ интерпретация на Opium, Black Opium Eau de Toilette е версия от 2015 г. и Black Opium Nuit Blanche от началото на 2016 г.
Новото издание Black Opium Floral Shock е обявен за по-свежа версия с повече цветя и зелени аромати и първата която притежава акорд „студено кафе“. Новият състав принадлежи към семейството на плодово-цветните аромати и „шокира“ с ароматно и сочно отваряне на лимон, бял флорален характер в сърцето с доминираща гардения и студен чай и бял мускус в основата на парфюма.
„Това, което тя най-много мрази е скуката. Тя е в търсене на нови преживявания и спиращи дъха усещания като първият път е винаги шок. Усещанията се увеличават, чувствата са първични, реакциите са необуздани.“
Свежестта на лимон, бергамот и круша в топ нотките, смесени с фрезия е първият цветен акорд на състава. Сърцето включва златна гардения, портокалов цвят и един слънчев флорален акорд. Основата завършва с айс кафе, бял мускус, минерален акорд и дървесен кехлибар. Парфюмеристите Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp и Honorine Blanc си сътрудничат в създаването на аромата.

Black Opium Floral Shock
Top notes: lemon, mandarin, pear, freesia
Heart: gardenia, orange blossom, solar flowers
Base: white musk, woody amber, minerals, ice coffee

Флакона запазва формата и дизайна на оригинала. Той е прозрачен и покрит с черни блестящи частици, които изчезват в долната част и разкриват розовия цвят на парфюма. Лице на рекламната кампания е модела Edie Campbell. Ароматът е на разположение като 30, 50 и 90 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *