Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom

Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom

Модна къща Viktor&Rolf стартира Flowerbomb Bloom в началото на 2017 г., като нова, ефирна, свежа и весела интерпретация на популярния оригинален аромат Flowerbomb от 2005 г. Новият вариант в концентрация Eau de Toilette запазва характерните нотки на оригинала, освежени с нови акорди на плодове, цитруси и „чист въздух“.
Свежите и сочни връхни нотки на нар и мандарина се използват за осигуряване на „енергия и оптимизъм“ в целия състав. Сърцето на парфюма запазва първоначалният си цветен букет от фрезия, маслодайна роза и жасмин, добавяйки нов акорд „чист въздух“, който прави своя дебют в парфюмерията. Акорда „чист въздух“ имитира свежестта на въздуха на върха на планината. Съставът е подписан от парфюмериста Domitille Bertier, който обяснява в интервю за Debenhams: “ Мантрата на този аромат е да превърне невъзможното във възможно и да отпразнува прехода от зимата в пролет, когато цветята започват да цъфтят“

Flowerbomb Bloom 2017
Top notes: mandarin, pomegranate
Heart: rose, jasmine, freesia, liquid air
Base: woody notes

Дизайнът на бутилка представлява удължена версия на оригинала. Flowerbomb Bloom е на разположение като 30, 50 и 100 мл Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *