Very Irresistible Givenchy L’Intense

Givenchy разширява своята неустоима серия от парфюма Very Irresistible. Новото издание се казва Very Irresistible Givenchy L’Intense. То е по-интензивно, по-опасно и по наркотично от оригинала – крещи рок енд рол! Абсолютно цялата идея се вписва в новата зимна колекция 2010/11 на Givenchy от Ricardo Tisci , както и общите тенденции на къщата към рок-шик модни елементи.
Very Irresistible Givenchy L’Intense е секси и харизматичен като съвременните жени. Съставът, разработен от МФФ парфюмеристите съчетава нежността и силата на мускуса, цветен – Chypre характер с нюанси на синя слива, турска роза, пачули и бял мускус. В ароматният букет от цветя се усеща горчивина и сила.
Актрисата Лив Тайлър отново е избрана за лице на рекламната кампания, за да илюстрира развитието и узряването на едно момиче в жена.
Very Irresistible Givenchy L’Intense е в усуканата бутилка на Irresistible линия. Бутилката е боядисана в приглушени нюанси, вариращи от черно до лилаво, украсена със сребрърен абстрактен мотив на роза , който прилича на татуировка. Парфюмнатта течност е розова, излъчваща загадъчност и недостъпност на женската аура.
Парфюмът ще бъде на разположение от март 2011 г. 30, 50 и 75 мл EDP.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *