Versace Pour Femme Dylan Blue

Versace Pour Femme Dylan Blue

През лятото на 2016 г. модната къща Versace, пусна аромата Dylan Blue, нова версия на аромата Versace Pour Homme; модерен аромат с дървесно-fougere състав. През есента на 2017 г. се появява на пазара неговият дамски еквивалент – Versace Pour Femme Dylan Blue. Donatella Versace разкри:„Dylan Blue pour femme е моята почит към женствеността, затова създадох силен, чувствен, но изтънчен аромат за жената, която знае собствената си сила.“
Флорално-плодовата-дървесна композиция е замислена така, че епитетите уникалност, сила, чувственост и елегантност са представени от връхните, средните и основни нотки на аромата. „Уникалността“ е изобразена с освежаващи плодови акорди на върха. „Силата“ е представена от съвременен флорен букет с ледени акценти, въображаеми цветя с подчертана сила, докато „чувствеността и елегантността“ са заловени от нотки на дървесина и смоли. Versace Pour Femme Dylan Blue е създаден от парфюмериста Calice Becker.

Versace Pour Femme Dylan Blue
Top notes: black currant sorbet, Granny Smith apple, clover, forget-me-not, Shisolia
Heart: Eglantine rose, Petalia, Rosyfolia, jasmine, ice infusion of peach
Base: Patchouli Coeur, styrax, white smooth woods, musk

Новата бутилка пресъздава формата на амфора от древната гръцка култура и митология. Тъмният син цвят е подчертан със златни детайли и емблематичната глава на Медуза като символ на марката. Лице в новата рекламна кампания е модела Faretta. Versace Pour Femme Dylan Blue се предлага като 30, 50 и 100 ml Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *