Versace Eros

Versace стартира нов аромат за мъже – Eros, вдъхновен и дълбоко свързан с гръцката митология. Целта на това издание е да разкрие и да освободи необуздана страст и да акцентира върху желанието. Ароматът носи името на гръцкия бог на любовта и син на богинята Афродита – Ерос. Вдъхновението от древна Гърция е продължило от времето, когато Gianni Versace използва богинята Medusa в модата и като символ на марката, за да украси множество продукти на къщата, сред които и новия флакон на мъжкия аромат Eros.

Новя парфюм Eros е първият за последните пет години, който се спуска и е насочен към мъжете. Желанието на Donatella Versace е аромата да се вмести в концепцията на марката Versace и да изобразява стил и значимост с дълготраен дизайн, качество и популярност. „Eros е наистина ДНК -то на къщата Versace“ – обяснява Donatella“. Имаме гръцки мотив, който ни кара да мислим за древна Гърция, антики и митология, а тюркоазения цвят представлява Средиземно море. Това е Versace!“

Eros е създаден от парфюмериста Aurelien Guichard от Givaudan и е обявен като свеж, дървесен и леко ориенталски аромат.
Ароматът включва ментово масло, в комбинация със зелена ябълка и италиански лимон. Топлината е предоставена от тонка, смесена с венецуелски ambroxan и здравец, които дават на аромата fougere обрат.

Флаконът на новия аромат за мъже Eros е създаден от тюркоазен цвят стъкло, а главата на Медуза е върху тялото на бутилката и на капачката. Ароматът ще е на разположение като 50 и 100 мл. EDT, заедно с придружаващи парфюмирани продукти грижа за тялото. Лице на рекламната кампания е Brian Shimansky, а фотографите са Mert & Marcus. Donatella искаше човек гладиатор за новата кампания, който се бори за това което иска, който се бори за целите си. „Това е аромат за човек, който е господар на себе си, той е герой: човек, който защитава своите идеи и цели.“ – Заяви Donatella Versace.
Ароматът ще има премиера на TFWA 2012 г. в Кан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *