Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette

Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette

Новият свеж аромат от Versace е Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette, който стартира през лятото на 2016 г. Ароматът е нова версия на оригиналния Versace Ерос Pour Femme от 2014 г. и е свързан с популярното издание за мъже Eros от 2012 г.
„Първичната енергия на жената, уловена в сияйна, чувствена есенция. Новата легенда от Versace, изпълнена със страста, когато Eros среща неговата истинска любов, фатална – но съблазнителна, която подканва да се предаде на желанието. Да поемете контрола над неудържимите сили на живота. Аромат със сила, индивидуалност и съблазън.“
Оригиналният състав, разпознаваем с миризмата на лимонов цвят и жасмин е освежен с допълнителни цитруси, ягодоплодни плодове и молекула Calone. Новата тоалетна вода започва с комбинация от сицилиански лимон, мандарина, малина, бяла стафида и Calone. Сърцето с нотки на жасмин съдържа допълнителни бели флорални аромати на фрезия, магнолия и портокалов цвят. Бяло пачули, дърво, ambrox и мускус завършват състава в основата.

Versace Eros Pour Femme Eau de Toilette 2016
Top notes: lemon, mandarin, raspberry, white currant, calone
Heart: jasmine, freesia, orange blossom, magnolia
Base: white patchouli, woods, ambrox, musk

Дизайнът на бутилката е идентичен с оригинала, с изключение на неговата прозрачна средна част. Ароматът е на разположение като 30, 50 и 100 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *