Vera Wang Be Jeweled

Новият аромат на Vera Wang е представен като светлинно и съблазнително издание, като ценно бижу. Целта на новия аромат е да очарова присъстващите и да акцентира върху неустоимия чар на жената, която го носи, заедно с доза блясък. Be Jeweled е създаден за всички дами, които обичат модата, лукса, светещите детайли съпътстващи младежкия стил.

Връхните нотки на Be Jeweled ни съблазнява с неустоима комбинация от червено френско грозде, нар и шампанско. Сърцето добавя плодова наслада, съчетана с розови орлови нокти и розов божур. Базовите нотки завършват розовото усещане с акорди от розова кристална захар, придружени с чувствена следа от мускус и австралийско сандалово дърво.

Ароматът е на разположение в характерен и обаятелен флакон, с полирани аспекти на дъгата в нюанси на розово и бледо лилаво. Той изглежда като скъпоценен камък, украсен с розови и виолетови камъни, сякаш носи красива огърлица от скъпоценни камъни. Ароматът е идеален за вечерта и за забавления, както беше обявен от Vera Wang. Ще се предлага като 30, 50 и 75 мл. EDP.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *