Uomo Salvatore Ferragamo

Uomo Salvatore Ferragamo

Италианската модна къща Salvatore Ferragamo стартира нов мъжки аромат, наречен Uomo Salvatore Ferragamo. Ароматът излиза през септември и обещава да донесе един оригинален поглед върху свежите гурме акорди с чувствеността на богата с аромати дървесина. Uomo Salvatore Ferragamo е нов аромат за мъже, изразяващ италианския начин на живот, наследството и иновациите.
„Усещане за елегантност и красота. Всичкия оптимизъм и радост в една истинска усмивка. Възможността да бъде модерен, но в същото време вечен, да живее за мига. Всичко това е част от историята на Uomo Salvatore Ferragamo, новият аромат за мъже. Елексир от чист италиански стил. „- Salvatore Ferragamo Press Release
UOMO Salvatore Ferragamo е харизматичен ориенталски-дървесен аромат, който оставя трайно впечатление, точно като мъжа, който го носи. Елегантен вариант на мъжественост, където най-различни дървесни нотки взаимодействат с ободряващи гурме нотки за истинско изкушение. Свежото и хладно отваряне се влива с непочтителен аромат на чар използвайки неочаквани съставки, като черен пипер, кардамон и бергамот. Сърцето на аромата е изградено около една емблематична и класическа италианска съставка за Тирамису. Комбинацията от портокалов цвят и молекула Ambrox, перфектно представят двойствеността на италианските мъже: силни, уверени и закачливи, но и съблазнителни и сладки. Кашмирено дърво и сандалово дърво запечатат аромата с едно докосване на тонка, оставяйки незаличима следа с огромни дълготрайни качества.

Uomo Salvatore Ferragamo

Top notes: black pepper, cardamom and bergamot
Middle notes: tiramisu, orange blossom and ambroxan
Base notes: cashmere wood, sandalwood and tonka bean.

Uomo Salvatore Ferragamo ще стартира през септември 2016 г., като 30мл, 50мл и 100мл Eau de Toilette.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *