Trussardi Riflesso

Trussardi Riflesso

Новият аромат Trussardi Riflesso е създаден в модерен дух, следвайки традицията и стила на марката. Проектиран „за мъжа, който никога не почива на лаврите си и преобразува движението и скоростта в позитивна енергия и оптимистично отношение. Trussardi Riflesso е израз на действието, което възнаграждава постигнатите от проактивния мъж резултати, целта, която определя екзистенциалния порив да насочи живота си в посоката, която той избира. „ Съставът на аромата е дървесно-ориенталски с енергично и много свежо начало, което вдъхва сила и спортен стил на живот.
„Trussardi Riflesso улавя душата на мъжа, чиято ценностна система е изградена върху думите и чувствата на модерността, традицията, семейството, работата, качеството и изтънченият усет към живота, които му дават това естествено отношение и елегантност „, обяснява Trussardi.
В началото на композицията се подчертават енергията и конкурентният дух чрез нотки на лимон, плодови сокове от бергамот, розов грейпфрут и зелена ябълка. Естествената елегантност и небрежният стил са описани от ароматните цветове на лавандула, здравец и виолетови листа, а основата символизира традицията, корените и спомените, описани чрез нотки на италианска кожа, заедно с елегантен ветивер и топла смолиста тонка. Топлите, необработени и текстурирани есенции са комфортни и приятни и извикват в съзнанието харизматичната и мъжествена чувственост на италианската култура. Композицията е съставена и подписана от парфюмериста Veronique Nyberg.
Дървесно-ориенталското, омагьосващо семейство на Trussardi Riflesso описва мъжкия свят, който съчетава активните елементи на спорта със сложните елементи на естествената елегантност. Trussardi Riflesso се предлага като 30, 50 и 100 ml Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *