Thierry Mugler Les Liqueurs de Parfums Collection

Колекцията Les Liqueurs de Parfums стартирана от Thierry Mugler през есента на 2013 г. има за цел да подчертае хедонистичната страна на най-популярните аромати на къщата: Angel, Alien, Womanity и A*Men, чрез комбиниране на съществуващите композиции с допълнителен аромат на ром за да бъдат подправени по свой начин и с прекрасно настроение. С помощта на специален патентован метод за запазване на ароматната течност в дъбови бъчви за период от шест седмици за да се получи уникален микс от аромати с прекрасно настроение. Всеки от ароматите е свързан със специална напитка за целите на получаването на парфюм-ликьор: коняк е добавен към Angel, ром към Alien, Womanity е обогатен с водка а A*Men с уиски.

Angel Liqueurs de Parfum е в ограничен тираж, съставен чрез сливане на класическия парфюм Angel и коняк. Красотата на това издание е отразено в неговото узряване/стареене. Освен характерните нотки на Angel и опияняващ коняк, към състава е добавен мед, захаросани плодове и чувствен амбър.

Alien Liqueurs de Parfum е в ограничен тираж, създаден при смесването на класическия парфюм Alien и ром. Красотата на този аромат се усеща в неговото узряване/стареене. Съставът акцентира върху нотките на Alien, съчетани с ром и амбър-дървесни бележки.

Womanity Liqueurs de Parfum е в ограничен тираж съставен като синтез на класическия парфюм Womanity и чиста водка. Красотата на това издание е отразено в неговото узряване/стареене. На върха състава на Womanity е обогатен с водка, може да се доловят и сухи плодове, подправки, лешници и интензивни дървесни нотки.

A*Men Pure Malt Creation е в ограничен тираж предвиден като синтез на класическия парфюм A*Men и най-доброто уиски. Красотата на това издание е отразено в неговото узряване/стареене.

Всяка една от тези композиции се оставя в продължение на шест седмици в дървени бъчви от черешови дървета, точно като висококачествените напитки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *