Thierry Mugler Angel Precious Star 20th Birthday Edition

Звездата се ражда преди 20 години и свети в пълен блясък с прекрасна и силна ароматна пътека! Легендарният Angel празнува своя 20-ти рожден ден и по тази повод Thierry Mugler пуска специално издание – Angel Precious Star 20th Birthday Edition, посветен на всички фенове на аромата.

Angel е един от тези аромати които чувстваш като част от себе си, или които просто не могат да се разберат. Каквото и да е случва е невъзможно да се проследи съблазнителната следа във въздуха при откриване на приятните гурме бележки събрани заедно с диво и земно пачули. Angel е звезда, която свети в пълно великолепие в продължение на две десетилетия и която отвори вратите на изцяло нова глава в света на парфюмите.

По-повод 20-тият рожден ден красивата и добре позната звездна форма на флакона е поръсевна с звезден прах и блести в пълно великолепие. Около гърлото на бутилката ще намерите висулка с медальон, в който се посочва, че това е ликуващо издание предназначено за юбилея. Външната опаковка е специално декорирана с тъмна пандела и съдържа специално съобщение от Thierry Mugler.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *