Thierry Mugler A’Men Kryptomint

Thierry Mugler A’Men Kryptomint

A’Men от 1996 г. е „аромат за подчертано смелият, за героят“, вдъхновен от супергероят на Marvel Comics, Сребърният сърфист. „Чувствен и безкомпромисен,“ първият ориенталски-гурме аромат за мъже има различни версии през годините, като A’Men Pure Coffee, A’Men Pure Malt и A’Men Pure Tonka.
Новата лимитирана версия на мъжкият аромат от Thierry Mugler за 2017 г. е наречен A’Men Kryptomint, свежа интерпретация с мента, като основна съставка. Ароматът е проектиран като мощна „звезда“, която моментално възстановява енергията си. Съставът се отваря с нотки на замразена US мента. Египетски здравец образува сърцето на парфюма, докато в основата се улавят пачули и тонка.
„Експлозия от свежест, A’Men Kryptomint действа като „непреодолимо оръжие „на човека, който го носи, ободрявайки го с жизнена и непреодолима енергия. Обгърнат с аромат си, той кове стремително живота си, готов да завладее всичко. Най-легендарната дървесна енергия на A’Men се слива с ледена мента, за да се създаде новият ултра свеж A’Men Kryptomint, който черпи сили от три източника на енергия. „
Thierry Mugler A’Men Kryptomint е във флакон с оригиналната форма, но този път оцветен в флуоресцентно зелено. Предлага се като 100 мл Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *