Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

След наистина фантастичните издания от колекцията Alien, Alien Liquer de Parfum от 2013 г. и Alien Essence Absolue от 2012 г., Thierry Mugler подготвя нова ароматна изненада и възбужда въображението с най-новата версия на оригиналния аромат наречена Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire!

Най-новото ухание, което се очаква на пазара скоро започва нова глава в историята на аромата Alien от Thierry Mugler. Уникалността на този аромат е отразена в деликатните флорални нотки с характерна свежест, излъчваща повече оптимизъм и положителни послания. Alien Eau Extraordinaire е позитивен ароматен израз на слънчевата и бляскава есенция.

Връхните нотки на състава предоставят неустоимо съчетание от тунизийско нероли, комбинирано с чай и бергамот. Сърцето на състава добавя свежи, елегантни и леко екзотични нотки от Тиаре, затоплени с дълбок, топъл и чувствен аромат на бял кехлибар. Новият парфюм от колекцията на Thierry Mugler е създаден, за да прехвърли усещането за спокойствие и щастие на всички жени.

Alien Eau Extraordinaire се предлага като 60 мл. Eau de Parfum. Флаконът на новия аромат следва стила на колекцията на Thierry Mugler, наподобяващ бижу украсено със златни детайли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *