Shiseido Ever Bloom Extrait Absolu

Shiseido Ever Bloom Extrait Absolu

Японската марка Shiseido въведе новия си аромат Ever Bloom през октомври 2015 г., първото голямо стартиране след аромата Zen от 2007 г. Вдъхновението беше черно и бяла снимка на камелии от 1940 г., заснета от Shinzo Fukuhara, син на основателя на Shiseido. Това ароматно противопоставяне между Изтока и Запада, нежност и сила, дава началото на нова подобрена версия под формата на Ever Bloom Extrait Absolu.
Съставът е разработен от парфюмериста Aurelien Guichard, който е искал екстракта да има запомнящо се, изтънчено и женствено впечатление. Уникалният състав съдържа два вида акорди: нотки олицетворяващи аурата на човек и нотки на духовното присъствие. Нотките за аурата са сияйни, свежи и живи, изработени от виолетка, циклама, роза и лотос. Нотките за присъствието са привлекателни и чувствени на портокалов цвят, гардения, мускус sylkolide и Hinoki дърво. Формулата за да е екстракт е стимулирана от по-висока доза на мускус.

Shiseido Ever Bloom Extrait Absolu

Top notes: rose, violet, lotus, cyclamen
Heart: gardenia, orange blossom
Base: musk, hinoki wood

Ever Bloom Extrait Absolu се нанася капка по капка, като дълготрайния му характер се развива чрез техника, наречена „Wave Diffusing System“. Той е на разположение като Parfum Extrait Absolu от 20 мл. на цена от 185 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *