Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Quintessential Collection

Salvatore Ferragamo стартира нова ексклузивна колекция от парфюми с име Tuscan Soul Quintessential Collection (първият аромат Tuscan Soul стартира през 2008 г.). Премиерата на новите парфюми се систоя в Апуанските Алпи, от където Микеланджело е получавал мрамор за прочутите си творби.

Колекцията е символ на богатството и красотата на Тоскана и смисъла на „Made in Ilaty“. Има четири аромата: Bianco di Carrara, Vendemmia, Viola Essenziale и Convivio.

„Тоскана, със своята красота и традиции, винаги е била източник на творчеството и визията за Salvatore Ferragamo. Мястото, където мечтите му се сбъдват. Този велик Тоскански рай е вдъхновение за създаването на антологията луксозни парфюми. Ароматната колекция е творческо и селективно обонятелно предложение … Tuscan Soul Quintessential Collection е увлекателно пътуване в рамките на красотата и традициите на тосканската провинция. “

Bianco di Carrara е „красив аромат, вдъхновен от най-ценния природен камък от Тоскана.“ Елегантен и чист, аромата започва с пресни и пикантни нотки на нероли и бял пипер. Сърцето му е направено от ветивер и мляко от смокиня, върху основата от бял мускус и тонка. Lucas Sieuzac е създател на този парфюм.

Vendemmia е аромата на традиционната реколта грозде. Топъл, интензивен и автентичен, той принадлежи към групата на цветно-дървесните парфюми. Средиземноморски плодове и праскова са на върха. Смокиново листо и жасмин са наслоени в сърцето, поставени върху чувствената база от сандалово дърво и тонка. Парфюмериста създал парфюма е Fabrice Pellegrin.

Viola Essenziale представлява знак на почит към най-известното във Флоренция цвете – ириса, на което се е възхищавала Катерина Медичи. Този аромат е деликатен, изтънчен и пленителен. Той съдържа плодове личи и нероли в началото, флорентински ирис и портокалов цвят в сърцето и пачули и мускус в основата. Изработен е от Sonia Constant като цветно-Chypre-мускусен парфюм.

Convivio празнува наследството на Тоскана. Ароматът е ярък, весел и блестящ цитрусов-пикантно-зелен. Създаден е от Fabrice Pellegrin. Връхни нотки: грейпфрут и семена на морков. Листенца на кипарис и жасмин се срещат в сърцето на състава, който се затваря с акорди на ambroxan и кашмир.

Ароматите са на разположение като 75 мл. Eau de Toilette на цена от 130 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *