Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale

Италианският дизайнер Salvatore Ferragamo обяви нов парфюм за мъже – Acqua Essenziale, който ще стартира през февруари 2013 г.

„Според стила на Salvatore Ferragamo, автентичността е най-висшата форма на лукса. От тази философия идва и вдъхновението за Acqua Essenziale. Комбинацията между същността, като най-висшата форма на автентичност и водата, като най-същественият естествен елемент. Състава на аромата пресъздава истинската същност на мъжа. “

Ароматът се предлага като ароматен тоник, ежедневен аромат с хрупкави зелени нотки от мента и листа от лимон в горната част. Здравец, розмарин и лавандула, заедно с ароматен морски бриз от молекулата Cascalone в сърцето. Дървесни нотки от пачули, ветивер и Cistus формират основата на композицията. Нова молекула мускус Helveltolide се използва също така в основата, за да се осигури успокояващо, модерно цветно докосване.

Ароматът е създаден от Alberto Morillas от Firmenich. Топ модела Garett Neff перфектно се въплъщава в точният мъжествен характер, който представлява „Acqua Essenziale“. Ще се предлага като 30, 50, 100 мл. Eau De Toilette Spray.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *