Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu е нов мъжки аромат от Salvatore Ferragamo, който пристига на пазара през април 2014 година. Ароматът е вдъхновен от морските водни аромати, силата на вълните и природата. Той е построен като ориенталски fougère и предлага чудесна комбинация от цитруси, ароматни билки, горещи смоли и ценно дърво. Той е наследник на миналогодишното издание Acqua Essenziale.

Връхните нотки на Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu ще ви очароват с акорди от зелен кардамон, комбинирани с цитруси (калабрийски бергамот и лимон), придружени с молекула paradisone (20 пъти по-силна от Hedione молекула, която дава опияняващ цветен аромат). Сърцето на състава съдържа нотки от Atlas кедър, ароматна лавандула, молекули cypriol и cascalone, в горещата база има бензоин, тонка, ambroxan и дълбоко опушено пачули. Парфюмериста създал композицията е Alberto Morillas.

ACQUA ESSENZIALE BLU

Връхни нотки: калабрийски бергамот, лимон, зелен кардамон, paradisone молекула
Сърдечни нотки: атлас кедър, лавандула, cypriol молекула, cascalone молекула
Базисни нотки: тамян, тонка, ambroxan, pathcouli

Аромата пристига в елегантен стъклен флакон с преливащ цветен нюанс от по-тъмно към по-светло синьо, оставяйки илюзията за екзотична тропическа морска вода. Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu се предлага като 30, 50 и 100 мл. Eau de Toilette, придружен с парфюмен душ гел 200 мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *