S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne

Новата линия от аромати от S.T. Dupont е в градски и съвременни дух и е кръстена на местоположението на бутика за луксозни стоки на S.T. Dupont. 58 Avenue Montaigne pour Femme и 58 Avenue Montaigne pour Homme са парфюми, проектирани да съчетават традиция и модерност, френски стил и престиж.

58 Avenue Montaigne Pour Femme е светъл и чист аромат, който излъчва елегантността на Париж. Той започва с плодови аромати от малина, касис и лимон. Сърцето включва рафиниран жасмин, циклама и виолетки. Вкусния италиански десерт с червени плодове Panacotta е съчетан с интензивни акорди от пачули и мускус в основата.

58 Avenue Montaigne Pour Homme е дървесно-ароматен-амбър аромат за мъже. Той излъчва спокойствие и чар. Връхните нотки са от бергамот, клементин, грейпфрут и кардамон. Сърцето се състои от риган, градински чай и черен пипер.Основата съчетава амбра акорди с благородно кашмирено дърво, сандалово дърво и ветивер.

Аромата за жени е на разположение като 30, 50 и 90 мл. Eau De Parfum, а мъжкия се предлага като 30, 50 и 100 мл. Eau De Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *