ROCHAS Les Cascades de Rochas Songe d’Iris

Френската луксозна модна къща Rochas отваря нов епизод в историята на своите емблематични аромати с добавяне на най-новия си аромат, Les Cascades de Rochas Songe d’Iris, който стартира тази пролет, като втори аромат в колекцията Les Cascades.

След успешния старт през 2012 г. на Les Cascades de ROCHAS Eclat d’Agrumes – тонизираща цитрусова експлозия на смес от подправки – Rochas въвежда Les Cascades de Rochas Songe d’Iris – свеж и ведър цветен аромат вдъхновен от спокойствието и свежестта на спокойната вода.

Les Cascades de Rochas Songe d’Iris е създаден за младата градска жена с индивидуален и модерен начин на живот. Тя е уверена и съживява духа на парижкия шик с нотка дързост.

Вдъхновението за Songe d’Iris са моментите на релаксация, когато жените искат да си възстановят духа и тялото. Songe d’Iris е покана за подобряване на настроението, все едно се разхождате в японска градина в центъра на града. Парижките фонтани имат този ефект понякога.

Les Cascades de Rochas Songe d’Iris е флорално дървесен аромат, разработен от парфюмериста Jean-Michel Duriez. Композицията е изградена около плодови нотки на пенлив бергамот, сочна мандарина и изкусителна смокиня, обгърнати от цветните ухания на ирис и водна лилия, подсилени от изкушаващ шоколад и resinoid /синтетична смола/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *