Roberto Cavalli Gold Collection

Roberto Cavalli Gold Collection

„Бароковото и луксозно излъчване на италианския dolce vita“ – фразата, която описва новата ексклузивна колекция от дизайнера Roberto Cavalli. Roberto Cavalli Gold Collection се състои от шест унисекс близкоизточни издания: Sumptuous Rose, Baroque Musk, Golden Amber, Supreme Sandal, Royal Iris и Divine Oud. Парфюмите са изработени от висококачествени съставки, като българска роза, сандалово дърво от Шри Ланка или италиански ирис.
„Богатата златиста светлина на залязващото слънце, филтрирана чрез завеси от брокат, осветява тайната стая на двореца му. Тя е пълна със скрити съкровища, ценни артефакти и любопитни факти от цял свят. Сред тези богатства, се намират шест от тъмни колби, носещи златен монограм … „(Via)
Sumptuous Rose е аромата на кралицата розa, мед и сандалово дърво; Baroque Musk е обявен за топъл и чувствен парфюм в контраст с нотки на иланг-иланг и нероли; Golden Amber е дързък ориенталски, изработен от круша, кориандър, кехлибар и ванилия. Supreme Sandal е описан като магнeтичен ориенталски-дървесен аромат с дълбоки нотки на сандалово дърво, мед, шафран и черна ванилия; Royal Iris е с изискан и кадифен ирис и кожа в състава; Divine Oud е луксозен и комплексен аромат от оud в комбинация с букет от рози, малини и виолетки.
Стъклените бутилки са в цвят тъмен шоколад, с име изписано върху златен етикет и украсени с тежки метални капачки с логото на къщата. Кутиите са украсени със злато и леопардов принт и дизайнерския монограм. Ароматите ще бъдат на разположение на цени от около $ 270 USD.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *