Ralph Lauren Polo RED

Много парфюмерийни къщи са вдъхновени от червения цвят и символичното свързване на интензивни подправки, червени плодове и тръпчиви аромати за преобразуването им в дивост и енергия. Най-новото издание на Ralph Lauren принадлежи към колекцията за мъже Polo, която през тази година акцентира върху огнено червеното.

RED Polo е обявен като див и енергизиращ аромат, който включва подходящи съставки в червено. Съставът се отваря с червен грейпфрут, обединен с червена боровинка и италиански лимон. Сърцето на състава подчертава акорди на червен градински чай, червен шафран и лавандула. „Червените бележки“ в основата са описани с червен амбър и горещо ароматно кафе на зърна! Червения дървесно-пикантен характер на състава е подписан от парфюмериста Olivier Gillotin, носещ аромат на сила и мъжествен характер.

Ralph Lauren Polo Red пристига в характерния флакон оцветен в червено, като 45 мл., 75 мл. и 125 мл. Eau de Toilette, заедно с деодорант спрей в 150 мл, стик деодорант в 75 мл. и продукт за коса и тяло в 200 мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *