Puma Green and Yellow

Puma стартира два нови аромата, подготвени за лятото на 2012 г. – Green (за мъжете) и Yellow (за жените), и двата ароматa са весели и положителни, които ще бъдат използвани в топлите и слънчеви дни.

Puma Green е свежа ароматна композиция, която започва с един енергичен удар от бергамот, съчетан с микс от освежаващи зелени нотки, които водят до ароматното сърце съставено от лавандула, лилия и виолетови листа. Базовите нотки са изработени от мускус, кедър, ванилия и benzoin. Puma Green ще е на разположение като 25 мл., 40 мл., 60 мл. и 90 мл. Eau De Toilette. Продуктова линия включва още 60 мл. лосион за след бръснене, 150 мл. душ гел, 75 мл. део стик, 150 мл. део спрей и 75 мл. део Natural Spray. Опаковката е простена но стилна и е проектирана перфектно да съответства на атмосферата през летните дни прекарани в природата.

Puma Yellow е по-сложен аромат в сравнение с мъжкия. Това е цветно-плодова композиция, която започва със сияйна комбинация от бергамот, фрезия, вид едра къпина и ябълка. Средните нотки са съставени от цветни акорди от роза, магнолия, теменужки и Tagetes, а крайните тонове са на базата на дървесни нотки от сандалово дърво, кедър и тиково дърво в комбинация с ванилия, ирис и мускус. Този аромат е на разположение като 20 мл., 40 мл., 60 мл. и 90 мл. Eau De Toilette и продукти за тяло : 150 мл. душ гел, 150 мл. део спрей и 75 мл. део Natural Spray. Опаковката е в пастелни светъл и тъмно жълт цвят, които извикват весели лъчи от слънчева светлина.
Лице на рекламната кампания и на двата аромата е известния бегач Юсейн Болт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *