Princesse Marina de Bourbon Sunshine Lys

Princesse Marina de Bourbon стартира нов, оптимистичен аромат Sunshine Lys, който принадлежи към колекцията Lys. Неговите предшественици са Lys от 2005 г., Eau de Lys от 2006 г., Paradise Lys от 2009 г. и Fleur de Lys от 2010 г. Новият аромат представлява слънчева и весела комбинация от бележки, подкрепени от леки жълто и зелени цветни нюанси върху опаковката.

Sunshine Lys има за цел да прехвърли чувствата, породени от първите слънчеви пролетни дни. Съставът преразказва игра на слънчевите лъчи в свежия пролетен въздух и уханни цветя, които отварят своите листа и венчелистчета на слънцето и дават чувството на радост, на събуждането на природата. Цветно-плодови нотки, увити с чувствен мускус изобразяват идиличен образ на млада жена, която се наслаждава на пролетта, докато блестящи и нежни слънчеви лъчи си играят по лицето и косата и.

Връхните нотки на парфюма ще ни изненадат приятно с зюмбюл в комбинация с пресни виолетови листа и калабрийски лимон. Сърцето включва сочни ягоди, египетски жасмин и момина сълза, поставени върху основата от ванилова орхидея, замразени мускус и кехлибарено дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *