Princesse Marina de Bourbon: Royal Marina Diamond, Royal Marina Rubis

Princesse Marina de Bourbon представи две нови издания, вдъхновени от наследството на френските кралски семейства и истинските обекти на желание -скъпоценните камъни от кралските корони: диаманти, рубини, скъпоценни камъни, перли … Диамантите и рубините пораждат празничност и луксозен свят изпълнен с тайни и мистерии. Новите аромати свързват кралското наследство, лукса и скъпоценните камъни чрез две версии на аромата: Royal Marina Diamond и Royal Marina Rubis.

ROYAL MARINA DIAMOND
Парфюма Royal Marina Diamond е обявен като много чувствен и страстен, създаден от плодови, ориенталски и мускусни нотки. Съставът се отваря с плодове от Acai и грейпфрут. Сърцето добавя, ирис, тонка и Sambac жасмин, поставени върху основа от ванилия, плодов мускус и дърво от копайба. Royal Marina Diamond се предлага като 7.5 мл. (миниатюра) и 30, 50 и 100 мл. Eau de Parfum.

ROYAL MARINA RUBIS
Розовя парфюм Royal Marina Rubis е цветно-плодово-мускусен, по-елегантна и ефирна версия на първото издание. Откриването му осигурява комбинация от гуава, портокал и лимон, добавяйки цветен букет от мимоза, божур, роза, хелиотроп и жасмин в сърцето. Базовите нотки осигуряват специална чувственост с комбинация от мускус, сандалово дърво и амбра. Ароматът е на разположение като 7.5 мл. (миниатюрa) и 30, 50 и 100 мл. Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *