Prada Luna Rossa Extreme

Prada представиха нова версия на мъжкият си аромат Prada Luna Rossa от 2012 г. Той е тъмен, по-интензивен, по-топъл, секси и се казва Luna Rossa Extreme. Неговия състав е модерен-класически лавандула аромат и има същата архитектура, както Luna Rossa но с повишена интензивност.

Luna Rossa Extreme е създаден от парфюмериста Daniela Andrier, както и Luna Rossa, под творческото направление от Miuccia Prada.

Като се сравняват двете ухания, първоначално не се откриват големи разлики. Но Luna Rossa запазва своята свежест, мекота и леко солен характер. В Luna Rossa Extreme се открояват акорди от черен пипер и лабданум но поставени по-начин, който никога да не правят аромата сладък, плътен или задушаващ. Амбър и ванилия са там, като намек за базовите нотки. Luna Rossa Extreme е в концентрация Eau de Parfum(много рядко за мъжки аромат) и успява да се открои още по-добре. Цялото това нещо остава далеч от уникалния и оригинален аромат, но е толкова добре направен, че може да бъдат объркани, като един и същ аромат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *