Paul Smith Extreme Sport

Paul Smith Extreme Sport

Paul Smith Extreme Sport е свеж и енергизиращ аромат, пълен с ентусиазъм, който предоставя един куп положителна енергия на всеки човек, а не само на спортистите. Sport като тема на изданието включва ентусиазъм, упорита работа и стремеж към отлични резултати, както и комбинация и баланс на психическа и физическа сила на всеки спортист.

Най-новото ухание Paul Smith Extreme Sport приема формата на предишните издания, повтаряйки дизайна на флакона, изработен от стъкло с гладки повърхности и модерни ивици от двете страни на флакона. Един прост дизайн и динамична комбинация от синьо-жълто-зелени райета от двете страни, завършващ с прозрачна капачка. Кутията и бутилката се отличават с илюстрация на стоп-часовник, който ни напомня символично, че времето играе важна роля в живота и трябва да се използва разумно, особено при спортни състезания, където най-малките части от секундата са от решаващо значение за спечелване на състезанието …

Съставът на аромата Extreme Sport се отваря със светещи и заледени студени нотки на цитруси, бергамот и мароканска мента. Сърцето осигурява тонизираща смесица от египетски здравец, черен пипер и лавандула, а основата е успокояваща и съставена от кедър, тамян и тонка.

Paul Smith Extreme Sport е на разположение като 50 мл и 100 мл Eau de Toilette, лимитирана серия 2014 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *