Paco Rabanne Invictus

На 23 май в изискания Maison de la Mutualité in Paris, Paco Rabanne обяви новият си мъжки аромат – Invictus, по време на събитие с журналисти от Южна Африка, Израел и Гърция. След световния успех на аромата 1 Million, компанията вижда Invictus като следващото ниво. Invictus е пропит със символика и обвързан със спорта по начин, който оприличава днешните спортни шампиони като потомци на гръцките и римските богове. Invictus на латински означава „непобедим“ и олицетворява сила, динамика и енергия.

Рекламния материал, придружаващ аромата го описва като:“Invictus: името гордо твърди мощната си мъжественост и латинска идентичност. Той е непобеден, непобедимия герой на който нищо и никой не може да устои. В древни времена, атлетите имали характеристиките на божество, и днес спортистите са наследили мантията на този идеал. “

Ароматът се отваря със свежи грейпфрут и морски акорди, които водят до сърцето от ароматен дафинов лист и жасмин Hedione, и дървесната основа от guaiac, пачули, дъбов мъх и амбра.

Лице в рекламната кампания на Invictus е професионалния футболист от австралийската ръгби лига Nick Youngquest, избран от над сто възможни посланици на марката.

Бутилката е проектирана във формата на трофей (купа). Ароматът се предлага като 50 и 100 мл. Eau de Toilette със съпътстваща колекция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *