Paco Rabanne Black XS Los Angeles

Paco Rabanne Black XS Los Angeles

Парфюмната линия Black XS от Paco Rabanne отдава почит на рокендрол музиката. Новото парфюмно дуо Black XS Los Angeles, пристига в началото на 2016 г. и е посветено на американския град Los Angeles, като една от люлките на рокенрола.
Paco Rabanne стартира оригиналният аромат Black XS през 2005 г., последван от Black XS for Her през 2007 г. След това бяха стартирани изданията Black XS L’Exces от 2012 г., Black XS L’Aphrodisiaque от 2013 г., Black XS Potion от 2014 г. и версиите, вдъхновени от иконите на рок музиката Black XS Be a Legend.
Black XS L.A. for Her е обявен като комбинация от любов и рок, който се отваря с акорди на горчив портокал, червена боровинка, кокосова вода и листа от тамаринд. Сърцето улавя hellebore роза заедно с орхидея и ром. Чувствената основа на композицията съдържа гурме ванилия, кехлибар и буйни дървесни акорди.
Black XS L.A. for Him е аромат, който съчетава чувствителност и рок, отварянето на аромата е с динамични нотки на слънчеви портокали от Флорида и градински чай. В сърцето канела омекотява кристално – минерална основата на парфюма.
Лица на рекламната кампания са младите рок звезди Sky Ferreira и Gabriel-Kane Day-Lewis. Ароматите са на разположение в концентрация Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *