Nina Ricci Luna

Nina Ricci Luna

През 2016 г., Nina Ricci пуска нов аромат, който ще разшири света на фантазията, създаден от Nina през 2006 г. Luna излиза през септември, като привлекателен, силен и тайнствен двойник на модерната и романтична принцеса представена от Nina.
Nina е създаден от Olivier Cresp, като искрящ и ярък цветно-плодов състав, докато Luna е разработен от Christophe Raynaud и Marie Salamagne, като дързък, интензивен и загадъчен. Изпълненият с аромати дървесно-флорален състав започва с нотки на горски плодове и чувствен портокалов цвят. Сърцето съчетава сладък карамел, смесен с божествено цвете на фона на секси сандалово дърво и Мадагаскарска ванилия. Luna запазва символиката и формата на ябълката. Флакона е оцветен в синьо, украсен със златни листа и черна кожа, той символизира нощта, лунна версия на приказния плод. Кутията е бяла с мотив на ябълка оцветена в синьо.

Luna by Nina Ricci 2016
Top notes: wild berries, orange blossom
Heart: caramel, immortal
Base: sandalwood, vanilla

Модели в рекламната кампания са Frida Gustavsson като Nina и Jac Jagaciak като Luna. Ароматът е на разположение като 30, 50 и 80 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *