Nina Ricci L’Extase Rose Absolue

Nina Ricci L’Extase Rose Absolue

L’Extase Rose Absolue излиза в началото на 2017 г. като нов аромат на Nina Ricci от линията L’Extase. След оригинала L’Extase от 2015 г. и Eau de Parfum Legere, версия от 2016 г. L’Extase Caresse de Roses, парфюмеристът Francis Kurkdjian създаде ново чувствено нощтно издание на този аромат.
„От 2015 г., L’Extase е бил на едно въображаемо пътуване. Трансформирайки се от дързост към откровение, той обгръща интимността на жената, така че да трансформира нейните тайни в аромат. L’Extase Rose Absolue се гмурка сладострастно в нощта: парижка, загадъчна и искряща като шампанско нощ, в която мечтите и реалността се редуват, за да се слеят едни в други. Звездното небе разкрива розата в цялата си сила и мистерия: разкошна, чувствена и пламенна. Подобно на дъха на пламнали цветове, в проблясъка на злато върху кожата, L’Extase Rose Absolue представлява туптящо сърце от розата, чувствена следа и нощна магия.“
Съставът на L’Extase Rose Absolue се фокусира върху разкошният и „горещ“ акорт на Taif роза, подправен в горната част с черен и розов пипер, преди да бъдат увити в кремообразен дървесен нюанс на Атласки кедър. Ориенталски мускус, смесен с ванилия, тамян и пачули са в основата на парфюма.
Модела Laetitia Casta е лицето на кампанията. Флакона е по-тъмен от предишните, украсен със златни детайли и копринена черна панделка. Ароматът е на разположение като 80 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *