Nina Ricci L’Air Du Temps Collection Lumière

Nina Ricci L’Air Du Temps Collection Lumière

Парфюмът, който направи ароматите на Nina Ricci известни, L’Air Du Temps от 1948 г., ще бъде представен в три нови луксозни ограничени издания Aube, Zénith и Crépuscule в Collection Lumière през декември 2016 г. Новите аромати са повлияни от класическите, а целта им е да предадат интересен прочит на слънчевата светлина и как тя се отразява при изгрев, през деня и по залез.
L’Air du Temps L’Aube представя „първата поява на светлината в небето преди изгрев“, вдъхновен от новото начало. Ароматът е изявено сладък, интимен и чувствен. Неговият състав като цветна пудра съдържа бяла маслодайна роза, ирис, карамфил, екстракт от лилия и кехлибар. Наличен в 100 мл. Eau de Parfum на цена от 250 €.
L’Air du Temps Zénith е специално издание на оригиналния аромат в необикновен кристален флакон, представляващ акцента в колекцията. Светъл и слънчев, ароматът носи добре познатите съчетания на роза, лилия, жасмин, карамфил и санталово дърво. На разположение от 45 мл. Eau de Parfum на цена от 1650 €.
L’Air du Temps Le Crépuscule е аромат, който се стреми да изобрази залеза и интимните трепети от първите моменти на нощта. Le Crepuscule е описан като наркотичен, богат и пищен аромат. Неговият тъмносин флакон с интензивни сини пера затвърждава концепцията. „Тъмен“ цветен бленд, съчетаващ карамфил с Кралица на нощта цвете, ванилия и иланг-иланг. Предлага се в 100 мл. Eau de Parfum на цена от 250 €.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *