Nina Ricci La Tentation de Nina

La Tentation de Nina е нова лимитирана версия на оригиналния аромат Nina от 2006. Той е роден от сътрудничеството между парфюмериста Olivier Cresp и Vincent Lemains, главният готвач на прочутата парижка сладкарницата Ladurée. Двамата мъже са работили в продължение на дълго време, за да създадат аромат, който ви кара да искате да го изядете. Заедно с аромата, е представена и новата линия от сладкиши на Ladurée – Nina.

Това издание представлява комбинация от сетивата за вкус и мирис. Въпреки това, той е обявен за „по-зряла“ фаза в развитието на видовете Nina. В това отношение, аромата е по-малко сладък макар, че той е посветен на вкусните сладкиши.

La Tentation de Nina е свеж цветно-плодов-гурме аромат. Той мирише на сладкишите Nina, гарнирани с малинов конфитюр, с лимонови капки и аромат на рози. Съставът започва с цитрусови нотки на бергамот, и в сърцето на малина, бадеми, лимон и българската роза, които са свързани заедно в MacaRon акорите, смекчени от нотки на Bourbon ванилия, бял мускус и сандалово дърво в основата му.

Ароматът е на разположение от януари на 2014 г., като лимитирано издание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *