Narciso Rodriguez Santal Musc

Narciso Rodriguez Santal Musc

Narciso Rodriguez стартира ново издание в рамките на колекцията Narciso Rodriguez for Her, и нейната „златна“ под-серия, наречена Oriental Musc Editions. Новият аромат Santal Musc излиза през ноември 2017 г., след версията Amber Musc от 2013 г. и Rose Musc от 2016 г.
„Ориенталските мускусни издания са едновременно вечни и съвременни, магически и загадъчни. Те са класически ориенталски аромати, преразгледани през естетическия подпис на Narciso Rodriguez.“ Истински лукс: непоколебимо пристрастяваща модерна класика, напоена с умело съчетание на Изтока и Запада. Резултатът: скъпоценен парфюм, силен и напълно обезоръжаващ уникален аромат за мъже и жени.“
Ароматът е обявен като блестящ флорално-дървесен-мускусен с подчертани ориенталски акценти. Върховите му бележки включват пикантен характер на кардамон и нотки на цвят от иланг-иланг, които водят до сърцевината с богата на мускуса линия. Сандалово дърво се намира в основата на парфюма.
Изданията на тази линия идват в класическата бутилка на Narciso Rodriguez, оцветена в злато, представена в кутия за бижута със златен ефект. Ароматът е на разположение като 100 м. Eau De Parfum Absolue.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *