Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her

Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her

Много от вас веднага ще кажат, Ооо, има нова красота от колекцията на Narciso Rodriguez! Истината е, че всяко ново издание ни изненадва със своята уникалност, качество, нежност, изтънченост, изкусителност. Многоликите секси аспекти на мускуса са интерпретирани по толкова различни начини, че всяка една от многобройните версии е по-скоро уникално издание в колекцията и ни привлича със своя характер и индивидуалност. За феновете на мускуса, колекцията на Narciso е със сигурност тази, която не могат да пропуснат.
Новият аромат Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her излиза на пазара през март 2017 г. Когато погледнете състава, без съмнение ще установите, че ароматът няма да ни изненада. Все пак, бихме могли да сме толкова запленени от настоящият аромат и да се изненадаме от прекрасните интерпретации на традиционните мотиви от предишните издания. Моля за вашето вниманието към миналогодишното издание Rose Musc, което се присъединява към невероятните Amber Musc заедно с тазгодишния Fleur Musc for Her. Миналогодишният ROSE Musc имаше ориенталски характер с изразителен мускус, пипер и шафран и е истинска увертюра към версията Fleur Musc for Her, която подчертава още една цветна комбинация от роза и божур, заедно с изразен аромат от розов пипер, роза и божур, мускус, кехлибар и изразително по-земни аспекти на пачули. За разлика от Rose Musc, това е класическа версия без силно ориенталско влияние.
„Fleur Musc е резултат от желанието ми да създам аромат със сърцевина на мускус, която да се слива с топлината на розово цвете, в уникален розов състав. Fleur Musc е олицетворение на смелата и страстна женственост. Това е аромат, който излъчва чар и грация.“ – Narciso Rodriguez.
Флаконът на новия Fleur Musc for Her е създаден в ярко розово с атрактивни меки пастелни нюанси, нов цветови код в колекцията на ароматите. Цветът отразява страстта, топлината и несломимия характер на Fleur Musc for Her, като новия аромат добавя интригуваща поредица към вечно еволюиращата история за нея.
„Цветът разкрива вибриращият дух на този розов цветен аромат. Той е с по-ярък розов оттенък по една проста причина: да отразява жената, която го носи и да определя красивата природа на Fleur Musc“, обяснява Narciso Rodriguez.
Ароматът е създаден от парфюмеристите Calice Becker и Sonia Constant, и се предлага в два варианта: 50 мл и 100 мл Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *