Naomi Campbell Queen of Gold

През юни 2013 г. Naomi Campbell стартира новия си аромат Queen of Gold, който подчертава силата на жените и тяхната красота. Ароматът е вдъхновен от луксозните и скъпоценни съставки достъпни само за дами. Акцентът е в силата и богатството, които са разказани с ароматно-плодови-гурме бележки, които характеризират новия аромат Queen of Gold като съблазнителен, силен и секси.

Връхните нотки на Queen of Gold описват своя разкош с страстни плодови акорди. Съчетанието на маракуя, круша и касис осигурява специална сладост и плодови декорации. Секси аромата от тъмна слива съблазнява с плодова мрежа в сърцето на парфюма, а комбинирането му със звезден жасмин, розов цвят и женствена фрезия предполага женственост и чувственост. Базата включва дълбока и приятна гурме-дървесна следа, съставена от тъмен шоколад, ванилия и кремообразно сандалово дърво.

Флаконът на Queen of Gold е оформен като предишните издания (Naomi Campbell, Eternal Beauty, At Night, Wild Pearl, Winter Kiss), но е оцветен в златно този път. Ароматът се предлага като 15, 30 и 50 мл. EDT, заедно с неароматизирани продукти грижа за тялото, лосион за тяло 150 мл. и душ гел 150 мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *