Naomi Campbell At Night

Колекцията парфюми Naomi Campbell е обогатена с ново издание—Naomi Campbell at Night, която стартира като един flanker на успешния дебют от 1999 г. на парфюма Naomi Campbell. Към днешна дата колекцията включва 13 аромата, които отразяват различни страни от личността Naomi и предлагат бляскави, елегантни и чувствени композиции.

Ароматът на Naomi Campbell At Night ще предложи във връхните нотки пенливи пръски от цитрусови плодове и бергамот, смесени със свежи зелени листа и слива, предизвикателен и много сочен съюз, който набляга на привлекалността и сексапила.Сърцето улавя хипнотични нотки на жасминови цветя, съчетани с хелиотроп и розов здравец. Неустоимо кремообразно сандалово дърво в основните нотки се комбинира с наситения боб тонка и мека и чувствена ванилия.

Бутилката на Naomi Campbell At Night е вдъхновена от първия аромат от 1999 г.. Контраста на лилавата течност и черната капачка на бутилката представляват мистерията на аромата и целта му да остави съблазнителна следа, която се задържа дълбоко в нощта. Кутията съдържа черна илюстрация на модерен корсет с многобройните пурпурни панделки, които подчертават този мистериозен и кокетен подход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *