Moschino Forever Sailing

Moschino Forever от 2011 г. получава това лято наследник – Moschino Forever Sailing, който е вдъхновен от пътешествия, мириса на море и приключения. „В сравнение с други аромати на Moschino, Forever Sailing е насочен към по-младия и по-атлетичен потребител, който обича морето“, отбеляза президентът на Euroitalia Giovanni Sgariboldi.

При стартирането на новия аромат, творческия директор на Moschino Rossella Jardini заявява: „Морето винаги е било източник на голямо вдъхновение за мен. Не само за начина, по който блести и се виждат цветовете му но и заради неговата енергия, сила и миризми добави тя“. „Темата за морето е свързана и с дрехите и наистина аз вярвам, че гардероба на Moschino мъжа нямаше да бъде пълен без костюм състоящ се от бели панталони, двуредно синьо сако и бяла риза poplin „.

Новият аромат MOSCHINO FOREVER SAILING предлага неустоима комбинация от цитруси, ледена мента и ароматни нюанси, обогатена от дървесни нотки. Съставът се охлажда от смесването на ледена мента, лимон и грозде. Сърцето се върти около лавандула и хвойна. Базата се състои от пачули, амбра и чувствен мускус.

Ароматът е на разположение като 30, 50 и 100 мл. Eau de Toilette, придружени от гама продукти грижа за тялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *