MontBlanc Legend Night

MontBlanc Legend Night

Колекцията Legend в рамките на марката Montblanc, в допълнение към оригинала от 2011 г., включва изданията Legend Intense от 2013 г., Legend Spirit от 2016 г., както и няколко ограничени летни версии наречени Legend Special Edition. През лятото на 2017 г. новото издание Legend Night ще бъде добавено към колекцията. Legend Night, според сведенията, символизира еднакво привлекателният, но и загадъчен джентълмен, подчертавайки му вечерното облекло и настроение.
Съставът с все по-популярната концепция за контраста между светлината и сянката е подписан от парфюмеристите Antoine Maisondieu и Olivier Pescheux, които са искали да създадат елегантно и загадъчно творение. Бергамот, ароматни нотки и свежи подправки правят блестящ върха на пирамидата. Сърцето незабавно контрастира с топлите и „елегантни“ кедрови мелодии, съчетани с лавандула и виолетка, поставени върху интензивната и плътна основа, която съдържа акигала дърво и черна ванилия.

MontBlanc Legend Night
Top notes: bergamot, clary sage, pepermint, cardamom
Heart: apple, fir, cedar, lavender, violet
Base: vetiver, black vanilla, Akigalawood®, patchouli, musk

Лице в рекламната кампания на аромата отново е английският модел Simon Clark.
Бутилката с оригиналният дизайн придобива кехлибарен цвят и черни детайли. Кутията е в същите тонове на коняк с дълбоки метални отблясъци.
MontBlanc Legend Night ще бъде на разположение като 30, 50 и 100 ml Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *