Mont Blanc Lady Emblem L`Eau

Mont Blanc Lady Emblem L`Eau

Изисканият „червен“ и сладко-плодов Lady Emblem на Montblanc от 2015 г. е подсладен с роза, малини, френско грозде и мармалад. Неговият наследник Lady Emblem Elixir е разкошен и цветен, а третото и последно пастелно издание Lady Emblem L’Eau омекотява розата с кадифена бяла праскова и чувствен мускус.
Lady Emblem L`Eau черпи вдъхновение от лятната градина, а светлата течност в бутилката символизира свежеста и пухкавоста на изданието. Мандаринови листа допринасят за освежаващо отваряне, с забележими нотки на бяла праскова и личи, следвани от букет с рози и магнолия. Основата на композицията акцентира върху мускус, кедър и смоли. Парфюмерист на новия състав е Sonia Constant, която също е подписала тазгодишните издания на Narciso Rodriguez Narciso Fleur Musc и Viktor & Rolf’s Dancing Roses.

Mont Blanc Lady Emblem L`Eau
mandarin leaves, white peach, litchi
rose, magnolia
musk, cedar, resins

Mont Blanc Lady Emblem L`Eau повтаря формата на флакона на предишните издания на колекцията „Lady Emblem“ и се предлага като 30 ml, 50 ml и 75 ml Eau de Parfum. Външният цвят на картонената кутия следва цвета на ментовия зелен цвят на течността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *