Mercedes-Benz Sport

Mercedes-Benz стартира първия си аромат през 2011-Mercedes-Benz for Men, който заплени въображението и вниманието на всички фенове на гиганта в автомобилната индустрия. След първото издание, което според марката е идеален за James Bond, а вторият въведен аромат -Mercedes-Benz Intense е по-интензивен, и ще пасне перфектно на Indiana Jones. Третия аромат в колекцията е непринуден и предлага идеален състав за лятото. Тази версия е създадена от известният парфюмерист Olivier Cresp, който е създал свеж, дървесно-пикантен аромат пълен с различни нюанси.

Началните нотки на аромата MERCEDES BENZ SPORT са светлинни, искрящи и тонизиращи, създадени от мандарина, нероли, галбан и бергамот. В сърцето се отварят успокояващи нотки от подправки с подчертани индийско орехче и черен пипер. Виолетовите цветя подчертават по-елегантното лице на аромата, носещ аромат на прозрачност и ефирност. Мъжкия подпис остава след дървесните нотки от пачули в съюз с кедрово дърво в основата.

Новя аромат Mercedes Benz Sport пристига в стъклен флакон със синкави нюанси и масивна капачка със знака на Mercedes. Ароматът се очаква на пазара точно преди лято 2014 г., като 40, 75 и 120 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *