Mercedes-Benz For Men Cologne

Mercedes-Benz For Men Cologne

Пътуването на Mercedes-Benz в парфюмерийната земя далеч не е приключила. До сега мъжките аромати бяха прикрити в различните обонятелни семейства, но от компанията са решили, че е време вече да се влезе в полето на свежестта и ясните нюанси. Mercedes-Benz For Men Cologne е новият аромат за мъже, вече в продажба на азиатските пазари, в останалата част на света ще бъде на разположение през декември 2016 г.
Mercedes-Benz For Men Cologne преоткрива духа на традиционният одеколон с модерна елегантност и динамика. Майстора парфюмерист Olivier Cresp е отговорен за разработването на този състав, който е близък роднина на Dior Homme Cologne. Olivier Cresp описва концепцията на новото му творение като: „Тих и спокоен, с боси крака върху пясъка, с поглед отправен към хоризонта. Цялата му душа се ръководи от неговите желания. Да бъдеш себе си и да го изразяваш семпло. Със сила и деликатност. „
Това е семпъл и непретенциозен аромат, който въздига традицията и дава тласък от свежест и енергия на ползвателя. Ежедневен аромат, който може да се носи в офиса или в една спокойна неделя. Той е гъвкав и универсален. Бутилката е красива, във воден зелен цвят със сребърни и бели детайли по капачката. Формата е същата както всички издания от тази линия.

Mercedes-Benz For Men Cologne
Top notes: Grapefruit, Mandarin, Brazilian Orange, Pink Pepper
Middle notes: Ginger, Verbena, Fresh Notes
Base notes: Blond Woods, Vetiver, Musks

Mercedes-Benz For Men Cologne се предлага в 40, 75 и 120 мл. в Еau de Toilette концентрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *