Mercedes Benz CLUB

Стартирането на новия аромат Mercedes Benz Club се състоя на 21 октомври 2013 г. в Majestic Hotel Barrière в Кан. Посетителите са били зашеметени от красивата бутилка със съвременен дизайн, както и от модерния състав, предназначен за новото поколение.

Новият аромат Mercedes Benz Club е с дървесно-ароматен състав, създаден от парфюмериста Olivier Cresp, който споделя своите идеи и вдъхновения за създаване на парфюма – той е „паспорт за страните и талисман за цял живот.“ Cresp отбелязва: „Моето желание е да се колебае между ефекта на синтез, породен от цитрусов коктейл в комбинация с неустоима, чувствена и елегантна дървесена пътека. Вълнението идва от комбинацията на кисел лимон, грозде и портокали от Флорида, с дълбока и мощна енергия на модерни дървесни нотки. “

Встъпителните бележки излизат със свежест, която идва от цитруси и зелени нюанси на ревен и заедно правят аромата бликащ от енергия, което го прави толкова уникален. Сърцето подчертава мъжката елегантност с подправки, плодове от хвойна и кардамон, която се противопоставя на водните акорди. Базовите нотки въведждат пачули и сухо дърво, заедно с топлия характер на тонка и ambrox, които бяха избрани за сексапилната и чувствена следа.

Аромата Mercedes Benz Club се предлага като 50 мл. и 100 мл. EDT, придружени от 150 мл. душ гел и 75 гр. без алкохол дезодорант стик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *