L’Eau par Kenzo Electric Wave

L’Eau par Kenzo Electric Wave

Вдъхновени от свежестта на водата, Kenzo им дава цвят с плодово-цветни аромати и положителни вибрации, това са новите версии в колекцията L’Eau par Kenzo, наречени Electric Wave. Ароматната двойка излиза през февруари 2016 г.

L’Eau Par Kenzo Electric Wave Pour Homme е създаден от парфюмеристите Olivier Cresp и Dora Baghriche-Arnaud. Розов грейпфрут и Yuzu правят цитрусово въведение в състава, който продължава със свежото ароматно сърце от мента и зелена ябълка. Основата завършва композицията с благородното палисандрово дърво и тонка.

L’Eau Par Kenzo Electric Wave Pour Homme

Top notes: yuzu, grapefruit
Heart: mint, green apple
Base: rosewood, tonka

L’Eau Par Kenzo Pour Femme Electric Wave е свеж флорално-плодов аромат, подписан от парфюмеристите Olivier Cresp и Dora Baghriche-Arnaud. Започва със сочна комбинация от мандарина и нектарини. Флоралното сърце е доминирано от воден бял лотос и жасмин, следвани в основата от кедър и бял мускус.

L’Eau Par Kenzo Pour Femme Electric Wave

Top notes: tangerine, nectarine
Heart: white lotus, jasmine
Base: cedar, white musk

Рекламни лица на парфюмите са Alejandra Alonso и Clément Chabernaud. Бутилките са оцветени в различни нюанси на синята вода (тюркоаз за жените, индиго за мъжете) и украсени с детайли в неоново розово и жълто. Те са на разположение, както 50ml. Eau de Toilettes.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *