L`Eau d`Issey Pour Homme Noir Ambre

L`Eau d`Issey Pour Homme Noir Ambre

Issey Miyake разширява колекцията за мъже, като стартира L’EAU D’ISSEY POUR HOMME NOIR AMBRE, ориенталски аромат, създаден за да подчертае сблъсака на Изтока и Близкия изток. Съставът на новото издание за мъже е подписано от парфюмериста Christophe Raynaud, който го е замислил, както той заявява с „лекотата на шафран, дълбочината на кожа и тъмно дърво, с пристрастяващи нюанси на кехлибар“.
Вдъхновен от дизайна на флакона, който играе със светлината и сенките, от архитектурното оформление с ясни и чисти линии, парфюмериста Christophe Raynaud създава аромат, който да напомня за оригиналната визия на L’Eau d’Issey Pour Homme, с предизвикателството да го насочи в ориенталска посока.
Дуел между Изтока и Близкия изток. Сблъсък между силите на водата и светлината. Искряща ориенталска парфюмна вода, която излъчва наситени и съблазнителни искри на кехлибар и тъмни вибриращи дървесни нотки.
Съставът на аромата съдържа нотки на шафран, канела, кориандър, индийско орехче, папирус, кедър, ветивер, кожа, кехлибар, ванилия и бакла тонка. Новият парфюм L’Eau d’Issey Pour Homme Noir Ambre е ориенталска интерпретация на оригиналния аромат.

ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY POUR HOMME NOIR AMBRE
saffron, cinnamon, nutmeg, coriander
papyrus, cedar, vetiver, leather
amber, vanilla, tonka

Флаконът е идентичен като предишните версии на колекцията за мъже, но е от кехлибарено стъкло и с тъмна капачка. Предшественикът на NOIR беше лансиран през 2010 година като L’Eau D’Issey Pour Homme Noir Absolu, част от дуото, включващо и дамски аромат.
ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY POUR HOMME NOIR AMBRE е наличен като 100ml Eau de Parfum спрей. Ароматът ще бъде на разположение в избрани страни от ноември 2016 година (Бахрейн, Обединени Арабски емирства, Иран, Йордания, Кувейт, Ливан, Саудитска Арабия, Оман, Катар, Египет, Либия, Нигерия, Алжир, Ангола, Кения и Южна Африка).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *