Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme for Men

Колекциятa от аромати Salvador Dali получава ново мъжко попълнение през септември 2012 г., вдъхновение за този нов аромат са акварелите на известния художник Салвадор Дали, направени в чест на френския крал Луи XIV, известен още като „Кралят Слънце.“ Новият аромат е характерен с неговия ароматен-fougere състав, вдъхновен директно от горепосочените изображения, което прави този аромат луксозен, мощен и пълен с характер.

Модерния аромат на Salvador Dali – Le Roy Soleil Extreme акцентира върху освежаващи и интензивни нотки на бергамот, италиански лимон, листа от ананас във връхните нотки. Мъжкия характер в сърцето е изобразено с помощта на кардамон, лавандула и освежени от зелена ябълка, докато базовите нотки осигуряват доза елегантност с ветивер от Хаити, мъх, амбра, мускус.

Мощността и лукса на това издание са отразени в дизайна на флакона, който се различава от оригиналното издание Le Roy Soleil от 1998 г. Тялото му е черно с релефни очертания на слънцето в централната част, като въплъщение на силата, триумфа и светлината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *